Τραχανάς Σούπα
Schwierigkeitsgrad: Einfach
Vorbereitungszeit: 00:30
Ένα εύκολο και νόστιμο φαγητό το οποίο μπορεί να καταναλωθεί όλες τις στιγμές της ημέρας.
Vorbereitung:
Ρίχνουμε το νερό στην κατσαρόλα και αμέσως, ενώ το νερό είναι κρύο, ρίχνουμε τον τραχανά μαζί με το βούτυρο ή το λάδι. Ανακατεύουμε καλά σε μέτρια σκάλα προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το βούτυρο και βράζουμε για 15-20 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς. Τέλος μόλις είναι έτοιμο ρίχνουμε και το τυράκι μας και είναι έτοιμο να καταναλωθεί.
Μπορούμε ακόμη κατά την βράση να ρίξουμε και γάλα ή γιαούρτι. Επίσης μπορούμε να φτιάξουμε κρουτόν από ψωμί (κατά προτίμηση προηγούμενης ημέρας) και να το προσθέσουμε στο τέλος μαζί με το τυρί στο τέλος ή να καραμελώσουμε κρεμμυδάκι με λίγο κόκκινο πιπέρι τα οποία τα προσθέτουμε στο τέλος μέσα στη κατσαρόλα.
Zutaten für das Kochrezepte:
- 1 φλιτζάνι τραχανά Σπανέλλη
 - 4 φλιτζάνια νερό
 - Αλάτι
 - Ελαιόλαδο ή βούτυρο
 - Τυρί Φέτα
 

Ελληνικά
English
Deutsch
Russian